De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade caprese

15 min kooktijd
Salade Caprese

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de mozzarella en de tomaten in dunne plakken. Haal de basilicum bladen van de takjes af. Beleg een bord dakpansgewijs met een plak tomaat, een plak mozzarella, een blaadje basilicum etc. Als het hele bord gevuld is besprenkel het met balsamicoazijn en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.

Snijd het brood in repen en wrijf er een knoflookteen over uit. Serveer dit bij de caprese.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker