Bekijk snel onze stoofgerechten: 

1. Rendang

Rendang is een klassiek Indonesisch stoofgerecht en wereldberoemd. Ook in Nederland! Maak zelf een heerlijke rendang met dit makkelijke recept.

Miniatuur

2. Ratatouille

Ratatouille is een bekend Frans gerecht, zoals je waarschijnlijk wel weet van de Disney-film Ratatouille. Het is een ratjetoe van gestoofde groenten én hartstikke lekker!

Miniatuur

3. Kimchi jjigae (Koreaanse stoofpot)

Kimchi jjigae is een Koreaanse stoofpot op basis van kimchi. Het is superlekker en uitermate gezond. 

kimchi jjigae

4. Vegetarisch stoofpotje met burrata 

Dit kleurrijke stoofpotje is een heerlijke vega-variant op de standaard stoofpot. En het allerleukste: het recept is supersnel en makkelijk.

vegetarisch stoofpotje met burrata

5. Draadjesvlees 

Draadjesvlees, ook wel bekend als suddervlees, is het allerlekkerst als het uit elkaar valt en smelt op de tong. Probeer het zelf met dit heerlijke recept!

Miniatuur

6. Turkse visstoof

Deze Turkse visstoof, beter bekend als Balik Yahni, zit boordevol smaak. Het kleurrijke recept van Karsu maak je gemakkelijk zelf.

Turkse visstoof

7. Boeuf bourguignon

Wil je boeuf bourguignon maken? Dan gaat er natuurlijk niets boven het klassieke Franse recept voor deze bourgondische stoofschotel. 

boeuf bourguignon

8. Paddenstoelenstoof

Je kent wellicht de klassieke boeuf bourguignon met vlees. Máár deze vegetarische boeuf bourguignon, ook wel champignon bourguignon genoemd, is misschien nóg wel lekkerder dan het origineel! 

Champignon-Bourgignon_24Kitchen_L.jpg

9. Kippendijenstoof met harissa en sucuk

Dit recept is op basis van kippendijen, paprika, uien en sucuk. Superlekker en ook nog eens snel klaar!

Kippendijenstoof

10. Runderstoofpot

Er gaat niets boven een heerlijke rundvleesstoofpotje met groenten! Tover deze heerlijke klassieker makkelijk en snel op tafel met dit lekkere recept. 

stoofschotel rundvlees