Baked feta pasta

Er gaat niets boven een heerlijk bord pasta! Het succes van dit gerecht zit 'm vooral in de eenvoudigheid. Want volgens Italiaans principe: juist de meest simpele gerechten zijn vaak het lekkerst.

baked feta pasta

Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing en Parmezaanse kaas

Het allerlekkerst bij hoge temperaturen is een frisse salade. Lekker koel en verfrissend, makkelijk te maken en weinig werk. Bovendien is de combinatie biefstuk + sla + Parmezaanse kaas zó ontzettend lekker dat deze salade niet veel meer nodig heeft. Simpel, maar smaakvol. Genieten!

 

Miniatuur

Broccoli-bloemkoolsoep

Oké, oké, bij dit gerecht spelen we een klein beetje vals. De croutons vallen namelijk niet onder de vijf ingrediënten en dat is natuurlijk wel een extra lekkere toevoeging aan deze broccoli-bloemkoolsoep. Maar je maakt de croutons gemakkelijk van een paar oude witte boterhammen, die toch ergens in een kastje liggen om bijna weggegooid te worden. Dus dat telt eigenlijk niet.

 

Miniatuurvoorbeeld

Pizza

Wist jij dat je met slechts een wrap, courgette, ui, tomaat en kaas zó een smaakvol en lekker gerecht kan maken? Pizza bijvoorbeeld! Dit is zeker het proberen waard!

 

Miniatuur

Gnocchi met truffelsaus

Heel eerlijk, dit recept telt 6 ingrediënten! Maar het gerecht is zo simpel en smaakvol, dat we het jullie niet willen onthouden! Het enige wat je in huis moet halen zijn kruimige aardappelen, bloem, eieren, Parmezaanse kaas, truffel en boter. Smaakt hartstikke luxe maar is stiekem oersimpel.

 

Miniatuur