Haal de biefstukken een half uur van tevoren uit de koelkast en verpakking. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met een klontje boter en scheutje olijfolie. Bak hierin de biefstukken naar smaak. Breng op smaak met peper en zout. Doe de rucola in een saladeschaal samen met de Parmezaanse kaas. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Meng met de rucola en scheur eventuele grote basilicumblaadjes in stukjes. Meng de azijn met de olie en meng door de salade. Haal de biefstukken uit de pan en laat een paar minuten rusten. Snij in plakjes en meng door de salade.
italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing en parmezaanse kaas
Een heerlijke Italiaanse salade met gegrilde biefstuk, balsamico-dressing en zongedroogde tomaatjes. Zomer op een bordje!

Meld je aan en praat mee