Wil je alle (kerst)programma's van 24Kitchen zien? Kijk dan hier voor de volledige TV-gids! 

X-Masterclasses met Hans van Wolde

In X-Masterclasses geeft sterrenchef Hans van Wolde van Restaurant Beluga Loves You in Maastricht handige tips & tricks zodat je thuis op hoog niveau, maar toegankelijke wijze aan de slag kan. Hierbij staan technieken & bereidingen zoals pocheren, konfijten en fileren centraal, waarmee je alle kanten op kan. 

Vanaf woensdag 6 december kijk je elke werkdag om 20:05 naar X-Masterclasses met Hans van Wolde.

Miniatuurvoorbeeld

Jamie's Italian Christmas

In deze gloednieuwe kerstspecial reist Jamie Oliver naar het prachtige Aosta dal in Noord-Italië. Hij deelt enkele feestelijke recepten, met een Italiaanse twist. Zoals bijvoorbeeld een kalkoen met Italiaanse twist en een klassieke Porchetta. Daarnaast maakt Jamie ook voorgerechten, groenten, snoep en drankjes, allemaal met een heerlijke Italiaanse invalshoek.

Op woensdag 20 december om 21:30 kijk je naar Jamie's Italian Christmas.

Miniatuurvoorbeeld

Nigella: At My Table Christmas Special

Schuif tijdens de feestdagen aan tafel bij niemand minder dan Nigella Lawson. De missie van Nigella is om plezier toe te voegen aan alledaagse maaltijden. Ze kookt een feestmaal van geroosterde eend met alles erop en eraan en laat variaties op de klassieke spruitjes zien.

Op vrijdag 15 december om 22.30 uur kijk je naar Nigella: At My Table Christmas Special.

Miniatuurvoorbeeld

Jamie's Cracking Christmas

Het feestseizoen staat weer voor de deur en dus is het tijd om te genieten van de lekkerste gerechten die bij Kerstmis horen! In deze special laat Jamie Oliver ons verschillende nieuwe en geweldige gerechten zien, zoet en hartig, die hij speciaal heeft ontworpen voor de feestdagen.

Op zaterdag 16 december om 21:30 kijk je naar Jamie's Cracking Christmas.

Miniatuurvoorbeeld

24Kitchen Gourmet Specials

Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Dan mag je de 24Kitchen Gourmet Specials zeker niet missen. In de 24Kitchen Gourmet Specials geeft chef Hugo Kennis je handige tips en recepten voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Woensdag 20 december tot en met vrijdag 22 december kijk je om 20:10 naar de 24Kitchen Gourmet Specials.

Miniatuurvoorbeeld

24Christmas

Niets is zo gezellig als de maand december met al haar feestdagen. En de chefs zijn er klaar voor. 24Christmas biedt tips en tricks en vooral een hoop inspiratie voor de feestdagen, een feestelijk ontbijt en de verschillende gangen van het kerstmenu. Dus laat je inspireren en bereid je alvast voor op het kerstdiner.

Op 14 en 15 december kijk je om 14:40 naar 24Christmas.

Miniatuurvoorbeeld

Jamie’s Christmas with Bells on

Jamie Oliver is gek op Kerstmis. Deze kerst wordt groots met machtige en verrassende twists Engelse gerechten van Jamie Oliver, zoals de mince pie cookies en de turkey Wellington. Natuurlijk staat traditie voorop tijdens de feestdagen, maar Jamie ziet het als een uitdaging om klassiekers te mixen met vernieuwende ideeën.

Op 18 en 19 december kijk je om 21:30 naar Jamie’s Christmas with Bells on.

Miniatuurvoorbeeld