De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Romige avocadosoep

Halveer de avocado's, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in grovestukken. Hak de koriander en rode peper grof. Pureer de avocado's, koriander, limoensap, rode peper, 1 liter kippenbouillon, zout en peper tot een gladde puree.

15 MIN
Romige avocadosoep
Andrea van Lieshout

Bereidingswijze

Halveer de avocado's, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in grovestukken. Hak de koriander en rode peper grof. Pureer de avocado's, koriander, limoensap, rode peper, 1 liter kippenbouillon, zout en peper tot een gladde puree. Voeg eventueel meer kippenbouillon toe als de soep te dik is. Zet de soep afgedekt in de koelkast tot hij koud is. Roer vlak voor het serveren de crème fraîche erdoor. Garneer met gehakte koriander.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker