1. Stoofvleespasteitjes

Dit lekkere recept maak je met overgebleven stoofvlees en breng je op smaak met gorgonzola. Deze smaakcombinatie zal je niet zo snel vergeten.

Stoofvleespasteitjes

2. Kabeljauwkroketten

In dit recept gebruik de gorgonzola in een heerlijke dipsaus voor bij de zelfgemaakte kabeljauwkroketten. Wist je dat die eigenlijk heel makkelijk zijn om te maken. Snel aan de slag!

Kabeljauwkroketten met gorgonzolasaus

3. Tortilla van zoete aardappel

De Spaanse tortilla zie je steeds vaker op het Nederlandse menu staan. In bijzondere variant maak je 'm met zoete aardappel en natuurlijk de smaakmaker gorgonzola. Dat wil je echt een keertje proeven. 

Tortilla van zoete aardappel met gorgonzola

4. Vegetarische gevulde paprika’s

Een gevulde paprika is een perfecte manier om je restjes op te maken. Deze vegetarische variant vul je met brood en gorgonzola. Door deze blauwe kaas hoef je zeker niet in te leveren op smaak. 

Vegetarische gevulde paprika’s

5. Ei-muffin

Een ei-muffin is een lekker snack voor tijdens een borrel. Met de gorgonzola maak je er echt een feestje van. Iedereen zou wel willen weten waar jij het recept hebt gevonden.

eimuffin