De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

hartige muffins met gorgonzola

Dit supermakkelijke recept met Gorgonzola BOB is hartstikke lekker tijdens een lunch of een brunch. De blauwe kaas geeft een lekkere hartige smaak.

30 min voorbereidingstijd
eimuffin

Een recept van

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de eieren met de yoghurt en bakpoeder in een kom.

  3. Voeg een scheutje extra vergine olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper. Roer goed door elkaar.

  4. Voeg de gemengde groenten, 120g Gorgonzola BOB en wat blaadjes basilicum toe aan het mengsel. Meng alles goed door elkaar.

  5. Bekleed een bakvorm voor muffins met papieren bakvormpjes. Verdeel het ei-mengsel gelijkmatig over de vormpjes.

  6. Plaats de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak de muffins voor 20 minuten of tot ze goudbruin en stevig zijn. Laat afkoelen.

  7. Garneer de hartige muffins met zongedroogde kerstomaten. Verdeel de overige Gorgonzola BOB en wat basilicumblaadjes.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker