De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hartige muffins met gorgonzola

Dit supermakkelijke recept met Gorgonzola BOB is hartstikke lekker tijdens een lunch of een brunch. De blauwe kaas geeft een lekkere hartige smaak.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
eimuffin

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de eieren met de yoghurt en bakpoeder in een kom.

  3. Voeg een scheutje extra vergine olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper. Roer goed door elkaar.

  4. Voeg de gemengde groenten, 120g Gorgonzola BOB en wat blaadjes basilicum toe aan het mengsel. Meng alles goed door elkaar.

  5. Bekleed een bakvorm voor muffins met papieren bakvormpjes. Verdeel het ei-mengsel gelijkmatig over de vormpjes.

  6. Plaats de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak de muffins voor 20 minuten of tot ze goudbruin en stevig zijn. Laat afkoelen.

  7. Garneer de hartige muffins met zongedroogde kerstomaten. Verdeel de overige Gorgonzola BOB en wat basilicumblaadjes.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.