De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tortilla van zoete aardappel met gorgonzola

Dit recept is perfect om restjes op te maken. Met de gorgonzola en de zoete aardappel zet jij sowieso iets lekkers op tafel.

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tortilla van zoete aardappel met gorgonzola

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Pel en snijd de uien in ringen. Verhit wat extra vergine olijfolie in een antiaanbakpan en bak de uienringen tot ze zacht en goudbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Hak de peterselie fijn. Klop in een kom de eieren los en voeg zout, gemalen zwarte peper en fijngehakte peterselie toe.

  4. Schil en snijd de zoete aardappelen in kleine stukjes. Voeg de gebakken uien en de aardappelstukjes toe aan het geklopte ei en meng goed door.

  5. Vet een ovenschaal in met olie en giet het ei-mengsel erin. Verkruimel de pittige Gorgonzola BOB boven de ovenschaal.

  6. Bak de tortilla van zoete aardappel met gorgonzola voor 30 minuten of totdat de bovenkant goudbruin en stevig is.

  7. Haal de schotel uit de oven en laat het 5 minuten afkoelen voordat je het in gelijke blokjes snijdt.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.