De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Vegetarische gevulde paprika’s

Gevulde paprika’s zijn altijd een goed idee. Een vegetarische variant al helemaal. Door de gorgonzola kom je aan smaak helemaal niks tekort.

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Vegetarische gevulde paprika’s

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snijd het brood in grove stukken en laat het weken in de melk. Knijp de overtollige melk uit het brood en doe het in een kom.

  3. Hak de olijven fijn. Verkruimel de Gorgonzola BOB. Pluk de blaadjes van de munt.

  4. Voeg de eieren, fijngehakte olijven, kappertjes, verkruimelde Gorgonzola, pijnboompitten en munt toe aan de kom. Breng op smaak met zout en peper. Roer goed door tot een glad mengsel is verkregen.

  5. Snijd de paprika’s in door de helft en verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met het broodmengsel.

  6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de gevulde paprika’s in de schaal. Besprenkel met wat olijfolie.

  7. Bak de gevulde paprika’s voor 30 minuten of tot ze gaar en goudbruin zijn.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.