De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kabeljauwkroketten met gorgonzolasaus

Deze kroketten zijn de perfecte snack. Lekker knapperig van buiten en goed smeuïg van binnen. Extra lekker met de gorgonzolasaus.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kabeljauwkroketten met gorgonzolasaus

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Hak de peterselie fijn. Rasp de schil van de citroen.

  2. Voeg de Gorgonzola BOB met de room toe aan de pan. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten. Voeg de helft fijngehakte peterselie, een vleugje peper en citroenrasp toe aan de gesmolten kaas. Zet opzij.

  3. Doe kabeljauw, 100g paneermeel, de eieren, de andere helft peterselie, peper en een snufje zout in een blender of mixer. Mix tot een glad mengsel.

  4. Verdeel de rest van het paneermeel over een bord. Vorm 12 kroketten van het kabeljauwmengsel. Rol ze door het paneermeel tot ze helemaal bedekt zijn.

  5. Verhit een laag zonnebloembloemolie in een diepe koekenpan. Bak de kroketten voor enkele minuten tot ze goudbruin knapperig zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Breng op smaak met zout. Serveer de kabeljauwkroketten met de Gorgonzola BOB saus.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.