Kooktips

Hamburger-recept gezocht? 7 x lekkere recepten die je wil maken

Yes! Het weekend is eindelijk daar. Het perfecte moment om eens een lekkere hamburger op tafel te toveren. Want eerlijker is eerlijk: wie wordt er niet gelukkig van een lekker hamburger-recept? Daarom delen wij 7 smakelijke recepten. Bekijk ze snel!

Italiaanse burgers 

Deze Italiaanse burgers wil je écht maken. De met oregano gekruide burgers zijn in combinatie met de mozzarella, passata en courgettes een ware smaaksensatie. Probeer het eens uit

Zomerse hamburgers met avocado, chorizo en oude kaas

Waan je nog eventjes in zomerse sferen en maak deze verrukkelijk en toch eenvoudige burger. Echt een aanrader! 

Zalmburgers met spinaziepesto en avocado

De visburger: een geweldig alternatief op de gangbare 'vlees' burger. Dit recept met zalm, avocado en pesto maakt van jouw maaltijd een echt feestje. 

Thaise kipburgers

Hamburgers kunnen natuurlijk ook een Aziatisch tintje hebben. De currypasta, koriander en kipgehakt tillen deze burger naar een hoger niveau. Ga je dit recept proberen?

Bieten-linzenburger

Vegaburger, kan dat? Maar natuurlijk kan dat! Deze vegetarische hamburger met bietjes, linzen, feta en een heerlijk yoghurt saus is echt de moeite waard. Probeer dit recept zeker eens uit. 

Tex-Mex burger 

Nog zo'n geweldig broodje: de enige echte Tex-Mex burger. Cheddar, avocado, zwarte bonen, crème fraîche en Jalapeños. Op en top Mexicaans!

Aziatische visburger met koriandermayonaise en avocado

This looks so yummie! Maar deze burger ziet er niet alleen heel erg goed uit: hij is ook nog eens super lekker. Deze wil je een keer maken.