1. Verwarm de oven voor op 50 °C. Bestrijk de biefstuk met 1 eetlepel arachideolie en bestrooi met zout en peper.
2. Verhit de grillpan tot deze goed heet is. Bak de biefstuk in 2-4 minuten per kant in de hete pan, of tot het vlees naar wens gaar is. Schroei ook de zijkanten even dicht. Laat het vlees rusten in de oven.
3. Snijd de limoenen in partjes en knijp de partjes van 1 limoen uit boven een kommetje. Zet de overige limoenpartjes apart voor de garnering. Snijd de chilipeper in ringetjes. Klop het limoensap met de chilipeper, de vissaus en 3 eetlepels arachideolie tot een dressing.
4. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in linten en gooi de zaadlijsten weg. Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
5. Leg de mihoen in een bolzeef en hang de zeef in kokend water. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen van de verpakking gaar. Haal de bolzeef uit de pan, spoel even onder de koude kraan en laat uitlekken. Laat de pan op het vuur staan en kook hierin de sugarsnaps in 3 minuten gaar. Giet de sugarsnaps af.
6. Meng de komkommer en taugé alvast met de dressing. Pluk de koriander- en muntblaadjes en snijd de koriandersteeltjes fijn. Roer de koriandersteeltjes door het komkommermengsel.
7. Verdeel de noedels over 4 kommen, gevolgd door de sugarsnaps en de komkommersalade. Giet er de dressing van onderuit de kom overheen.
8. Snijd de biefstuk in dunne plakken en schik deze op de noedels en salade in de kommen. Garneer het gerecht met de munt, koriander en lente-ui. Serveer met een extra partje limoen ernaast.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
Meld je aan en praat mee