- Maal de amandelen , tweederde van de pecannoten en cacao fijn in de keukenmachine. Zet apart.
- Maal de dadels fijn in de keukenmachine.
- Meng de notenmix met dadels. Druk in het bakblik met bakpapier bekleed.
- Verwarm de amandelmelk en het kokosvet in 2 verschillende pannen.
- Doe de chococolade bij de amandelmelk, giet hierop het kokosvet. Roer door en zet 10 minuten in de koelkast. Dit is de ganache.
- Meng de poedersuiker door de ganache. Smeer op de brownie.
- Rooster de rest van de pecannoten. Hak fijn. Verdeel over de ganache. Bestrooi uitendelijk het zout over de brownie.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
vegan brownie
Maal de amandelen , tweederde van de pecannoten en cacao fijn in de keukenmachine. Zet apart.
Maal de dadels fijn in de keukenmachine.
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Miljuschka’s Food Trucks
Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.
Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.
Â
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties