De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vegan brownie

Maal de amandelen , tweederde van de pecannoten en cacao fijn in de keukenmachine. Zet apart.
Maal de dadels fijn in de keukenmachine.

25 min (voor)bereidingstijd
Vegan brownie

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

  • Maal de amandelen , tweederde van de pecannoten en cacao fijn in de keukenmachine. Zet apart.
  • Maal de dadels fijn in de keukenmachine.
  • Meng de notenmix met dadels. Druk in het bakblik met bakpapier bekleed.
  • Verwarm de amandelmelk en het kokosvet in 2 verschillende pannen.
  • Doe de chococolade bij de amandelmelk, giet hierop het kokosvet. Roer door en zet 10 minuten in de koelkast. Dit is de ganache.
  • Meng de poedersuiker door de ganache. Smeer op de brownie.
  • Rooster de rest van de pecannoten. Hak fijn. Verdeel over de ganache. Bestrooi uitendelijk het zout over de brownie.

Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.

Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker