De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

udon noodles met paddenstoelen

Als je een echte fan bent van noodles wil je dit heerlijke recept van Eveline proberen!

Udon noodles met paddenstoelen

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

Ik kook het liefst met udon noodles, door de samentelling van het deeg kunnen deze noodles heel goed de smaak van het gerecht opnemen. Zo komt de smaak van het gerecht nog meer tot zijn recht!

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Snijd of scheur de paddenstoelen in grove stukken. Schil de winterpeen en snijd in plakjes. Snijd de puntpaprika in ringetjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Pers de knoflook uit. Snijd de rode peper en bosui in dunne ringetjes.  

  2. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit de knoflook. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 1 minuut. Voeg de paprika, rode ui en wortel toe en roerbak 3 minuten. Schep de noodles erdoor en verwarm 1 minuut mee. Roer de sambal en teriyakisaus erdoor.  

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren. Schep de bosui door de noodles. Schep de noodles in een diep bord en leg het eitje erop. Garneer met de rode peper en sesamzaad.  

Eveline is terug! En deze keer laat ze zien hoe makkelijk het is om haar favoriete Aziatische gerechten zelf te maken.

 Eveline's Asian favourites

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker