De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tuna melt

Het is De Nationale Week zonder Vlees! In deze week staan de lekkerste vegetarische en veganistische recepten centraal. Om jullie te inspireren delen we vandaag de goddelijke variant op Tuna melt.

15 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Tuna melt

Een recept van

Het is De Nationale Week zonder Vlees! In deze week staan de lekkerste vegetarische en veganistische recepten centraal. Om jullie te inspireren delen we vandaag de goddelijke variant op Tuna melt.

Meer inspiratie voor wat je allemaal op het menu kan zetten deze week? Check hier het online magazine.

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 °C.

Stap 2:
Doe de ingrediënten voor de tonijnsalade in een kom en hussel het geheel door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.

Stap 3:
Smeer de sneeën brood aan één zijde in met plantaardige boter. Verdeel de tonijnsalade over de helft van de sneeën brood aan de kant zonder plantaardige boter. Leg hierop wat plakjes tomaat, uienringen en een plak plantaardige kaas. Eindig met de overgebleven sneeën brood, met de beboterde kant naar buiten. Herhaal deze stap voor alle sneeën brood.

Stap 4:
Verdeel de sandwiches over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de tuna melt sandwiches 10 minuten totdat deze goudbruin en knapperig zijn geworden.

Stap 5:
Laat de broodjes kort afkoelen. Snijd de broodjes door de helft, verdeel deze over de borden en serveer direct.

Meer inspiratie voor wat je allemaal op het menu kan zetten deze week? Check hier het online magazine.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker