Thai beef salad
-
Snijd de ribeye in dunne reepjes. Meng de ribeye met neutrale olie en masseer het goed in. Breng op smaak met peper en zout.
-
Trek de bladeren van de sla. Snijd de sjalotjes in dunne ringen, de tomaat in partjes en de komkommer in boogjes. Meng gesneden groente door elkaar.
-
Breng een laagje water in een koekenpan aan de kook en kook de ribeye-reepjes voor 3 seconden in het hete water. Schep eruit met een schuimspaan en voeg toe aan de salade.
-
Strooi de zeven-kruidenpoeder en wat suiker over de ribeye. Knijp de limoen en citroen uit over het vlees. Besprenkel daarna met de vissaus, sojasaus en chilisaus.
-
Meng de ribeye door de salade en verdeel over een grote saladekom. Snijd de chilipeper in ringen. Garneer de Thaise beef salade met koriander, pinda’s en ringetjes chilipeper.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT EVELINE’S ASIAN STREETFOOD
0 reacties