Pluk de koriander en hak de blaadjes fijn. Pel en snipper de uien. Pel de knoflook en hak fijn. Schil de gember en snijd fijn.
Snijd de poten van de kip. Snij de kippenpoten rondom het scharnierbotje in. Trek het vel en vlees naar beneden en verwijder de pezen. Maak de bovenkant van het scharnierstukje kaal, en krab met de achterkant van een mes het bot schoon. Snijd de kipfilets van het karkas. Snijdt vervolgens de kipfilets in stukjes.
Smelt een kwart van de boter in een diepe pan. Fruit de ui en knoflook aan. Voeg de kip toe en bak goudbruin aan op een laag vuur. Voeg de currypasta, gember en het kaneelstokje toe. Voeg de tomaten met het sap toe en breng het aan de kook. Laat de kip langzaam garen.
Voeg, als de kip gaar is, de yoghurt en de overige boter toe en haal van het vuur. Bestrooi voor het serveren met koriander en serveer met naanbrood.
1 reactie