Range style eggs
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in halve ringetjes.
- Snijd de courgette in kleine blokjes.
- Giet de maïskorrels af.
- Snijd de bacon fijn.
- Snijd de bosui in ringetjes.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de ui, knoflook, rode peper, courgette, maïskorrels, bacon en de helft van de bosui (houd de rest apart) circa 4 minuten.
- Schenk de gezeefde tomaten erbij en roer goed door.
- Maak een kuiltje in het midden van de groente en breek de eieren boven het kuiltje. Bak de eieren op laag vuur in circa 6 minuten gaar.
- Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
Wraps
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Leg
de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel de wraps met
een beetje olijfolie. Bak de wraps in de oven in circa 8 minuten goudbruin
en krokant.
Serveren
- Pluk de koriander.
- Verdeel de wraps en de range style eggs over borden.
- Strooi de koriander en de resterende bosui erover.
- Schenk de chilisaus erover.
0 reacties