De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Provencaalse ovenschotel

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de ui en knoflook goudbruin. Vet een ovenschaal in en vereel de ui en knoflook erover. Snijd de tomaten en courgettes in plakjes.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Provencaalse ovenschotel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de ui en knoflook goudbruin. Vet een ovenschaal in en vereel de ui en knoflook erover. Snijd de tomaten en courgettes in plakjes. Ris de tijmblaadjes en hak ze fijn. Leg de tomaat en courgette dakpansgewijs op het uimengsel en bestrooi met tijm, zout en peper. Bak de ovenschotel circa 20 minuten in de oven. Bestrooi met basilicumblaadjes naar wens.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.