Pasta Stroganoff
-
Kook de pasta in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Snipper de ui, hak de knoflook en de peterselie fijn en snijd de paprika in reepjes. Snijd de champignons in kwarten en de biefstuk in plakjes.
-
Bestrooi de biefstuk met peper en zout.
-
Laat de roomboter smelten in een hapjespan en bak hierin de biefstuk op hoog vuur kort aan zodat de buitenkant bruint, van binnen mag de biefstuk nog rosé zijn.
-
Haal het vlees uit de pan, dek af met aluminiumfolie en zet opzij.
-
Fruit nu in dezelfde pan de ui met de knoflook. Voeg de paprikareepjes, champignons, tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak aan.
-
Blus af met de bouillon en room en breng op smaak met peper en zout.
-
Maak een papje van de maïzena met wat water en giet dit bij de saus. Roer om en laat nog even stoven.
-
Voeg nu de biefstuk toe en warm met het deksel op de pan nog een minuut door.
-
Roer de pasta door de saus en serveer in diepe borden.
-
Garneer met de gehakte peterselie en verse zwarte peper.
1 reactie