- Kook de pasta in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snipper de ui, hak de knoflook en de peterselie fijn en snijd de paprika in reepjes. Snijd de champignons in kwarten en de biefstuk in plakjes.
- Bestrooi de biefstuk met peper en zout.
- Laat de roomboter smelten in een hapjespan en bak hierin de biefstuk op hoog vuur kort aan zodat de buitenkant bruint, van binnen mag de biefstuk nog rosé zijn.
- Haal het vlees uit de pan, dek af met aluminiumfolie en zet opzij.
- Fruit nu in dezelfde pan de ui met de knoflook. Voeg de paprikareepjes, champignons, tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak aan.
- Blus af met de bouillon en room en breng op smaak met peper en zout.
- Maak een papje van de maizena met wat water en giet dit bij de suaus. Roer om en laat nog even stoven.
- Voeg nu de biefstuk toe en warm met het deksel op de pan nog een minuut door.
- Roer de pasta door de saus en serveer in diepe borden.
- Garneer met de gehakte peterselie en verse zwarte peper.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
1 reactie