De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Paprika-vislasagne

Deze heerlijke lasagne met gerookte zalm staat zo op tafel!

30 MIN
Paprika-vislasagne
Rudolph van Veen

Bereidingswijze

Paprika-vislasagne

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de lasagnevellen volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de bovenkant van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in ringen. Snijd de tomaten in plakken. Pluk en snijd de dille fijn. Roer in een kom de mascarpone, melk en de dille met een lepel tot een gladde saus. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel een vierde van de saus over de bodem van een een met olie ingevette ovenschaal. Verdeel hier een kwart van de lasagnevellen over en vervolgens een derde van de paprika’s, een derde van de vleestomaten en een derde van de gerookte zalm. Herhaal deze stappen 2 keer en eindig met de lasagnevellen. Bestrooi de lasagne met de geraspte kaas. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de lasagne in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Tip: Als je meer tijd hebt, hoef je de lasagnevellen niet voor te koken, Je hebt dan wel twee keer zoveel saus nodig.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker