Red velvet cake
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier.
- Meng de bloem, zout en cacao door elkaar.
- Klop de boter met de suiker luchtig.
- Mix de kleurstof met de karnemelk.
- Doe de eieren en vanille bij het boter suiker mengsel.
- Doe nu om en om de bloemmix en het kleurstof bij de boter. Eindig met de bloem.
- Klop als laatste een papje van de azijn en bakpoeder. En meng dit door de rest.
- Giet in de springvorm en bak een uur.
- Laat helemaal afkoelen en snijd horizontaal doormidden.
Cheesecake Oreo vulling
- Klop de roomkaas met de suiker, ongeveer 5 minuten.
- Doe de eieren en de eidooier erbij. Roer erdoorheen totdat ze helemaal zijn opgenomen.
- Daarna moet de vanille en room erin.
- Als laatste klop je de bloem erdoor.
Opbouw
- Verwarm de oven voor op 150 °C.
- Leg 1 laag red velvet op de bodem.
- Doe hierop de cheesecake vulling.
- Druk in de vulling oreos.
- Eindig met bovenop de andere laag red velvet cake.
- Bak 90 minuten en laat dan nog 2 uur in de oven staan. Zet de beauty in de koelkast.
- Helaas moet je net zoals bij iedere andere cheesecake minimaal 4 uur wachten en nog liever een nacht. Enjoy!
0 reacties