De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kipstoof van miljuschka

Maak deze heerlijke en snelle stoof van Miljuschka met kip, orzo en boerenkool.

45 min kooktijd
Snel met Mil Kippenstoof

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Deze stoof zit bomvol verse groente en heerlijke kip. Serveer het met een knapperig broodje en zo heb je een heerlijke, gezonde maaltijd. 

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Schil de meiknol en snijd in grove stukken. Schil de wortel, halveer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de dille grof.

  2. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem op hoog vuur. Voeg de kippendijen toe laat 5 minuten karamelliseren. Draai om en laat ook de andere kant bruin worden.  

  3. Voeg de ui, knoflook, meiknol, wortel en venkelzaad toe en bak voor 5 minuten totdat de groente wat zachter is. Giet het water erbij, breng op smaak met zout en peper en breng aan de kook. Zet het vuur laag zodra het kookt en laat de stoof met de deksel op de pan voor 30 minuten zachtjes koken.  

  4. Voeg de orzo, boerenkool, citroenrasp en het citroensap toe en laat nog 15 minuten koken zonder deksel om de saus iets in te koken. 

  5. Serveer de kipstoof met de gesneden dille en met knapperig brood.

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker