Stappenplan
-
Snijd de ui en knoflook fijn. Schil de meiknol en snijd in grove stukken. Schil de wortel, halveer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de dille grof.
-
Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem op hoog vuur. Voeg de kippendijen toe laat 5 minuten karamelliseren. Draai om en laat ook de andere kant bruin worden.
-
Voeg de ui, knoflook, meiknol, wortel en venkelzaad toe en bak voor 5 minuten totdat de groente wat zachter is. Giet het water erbij, breng op smaak met zout en peper en breng aan de kook. Zet het vuur laag zodra het kookt en laat de stoof met de deksel op de pan voor 30 minuten zachtjes koken.
-
Voeg de orzo, boerenkool, citroenrasp en het citroensap toe en laat nog 15 minuten koken zonder deksel om de saus iets in te koken.
-
Serveer de kipstoof met de gesneden dille en met knapperig brood.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties