De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kip tandoori-spiesen

30 min kooktijd
Kip Tandoori-spiesen

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en hak de knoflook fijn. Schil en rasp de gember fijn. Rasp en pers de citroen. Meng voor de marinade alle ingrediënten met elkaar. Hak de hele kippen met bot en al in stukken, voeg de kipstukken toe aan de marinade en laat dit circa 8 uur marineren.

Rijg de kipstukken aan de spiesen en gril ze om en om in circa 10 minuten goudbruin en gaar.

Tip: Het is leuk om van alles wat van de kip op de spiesen te rijgen. Dus verdeel per spies de vleugel, borst, drumstick en dij.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker