Kruidenboter
Pel en hak de knoflook. Hak de kruiden. Meng de knoflook en kruiden met de boter. Rasp de citroenschil en voeg toe. Pers de citroen en voeg het sap toe. Breng op smaak met peper.
Kip
Verwarm de oven voor op 200 ÂșC. Kluts de eieren met de melk in een diep bord. Strooi in een ander bord de bloem en in een derde bord de panko. Snijd de kipfilets in en vul met de kruidenboter. Wentel de filets door de bloem, vervolgens door de eieren en tenslotte door de panko.
Verhit olie in een pan en bak de filets om en om tot ze goudbruin kleuren. Leg de filets in een ovenschaal en bak circa 16 minuten tot de kipgaar is.
Serveer de kip Kiev met een frisse salade.
Bekijk hier de tips van chefkok Andy McDonald.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties