De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)

Maak de mango schoon en snijd de mango in reepjes. Snijd de venkel in fijne reepjes. Pel de sjalot en ui en snijd ze in reepjes. Pel de sinaasappels en snijd de partjes in stukjes. Meng alles met elkaar. Breng op smaak met balsamicoazijn en suiker.

30 min kooktijd
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Insalata di mango
Maak de mango schoon en snijd de mango in reepjes. Snijd de venkel in fijne reepjes. Pel de sjalot en ui en snijd ze in reepjes. Pel de sinaasappels en snijd de partjes in stukjes. Meng alles met elkaar. Breng op smaak met balsamicoazijn en suiker.

Involtini
Maal de olijven en een scheut olijfolie met een staafmixer tot een fijne pasta. Bestrijk het kalfsvlees aan één kant met de olijvenpasta en rol het vlees op. Prik de rolletjes vast met satéprikkers. Verwarm de grillpan en gril het vlees in circa 3 minuten rondom gaar.

Spaghetti
Pel en hak de knoflook. Snijd de rode peper fijn. Hak de peterselie. Giet de spaghetti af en voeg de knoflook, peper, resterende olijvenpasta en peterselie toe.

Serveer het vlees met de salade en de spaghetti.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker