Indiase salade met mango
- 
        Schil en snijd de wortels in blokjes. Maak de sperziebonen schoon en snijd in stukjes van circa 2 centimeter. Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango in blokjes. 
- 
        Breng een pan met water aan de kook met een beetje zout en blancheer eerst de wortel, de sperziebonen en de doperwten. Spoel koud en zet apart. 
- 
        Giet de linzen af. Verhit een scheut olie in een pan en bak de linzen de cayennepeper voor enkele secondes. Zet apart. 
Yoghurtdressing
- 
        Vijzel de karwij. Meng de kokosrasp met de yoghurt en gevijzelde karwijzaad. Breng op smaak met zout en peper. 
Serveren
- 
        Pluk de bladeren van de kropsla en doe in een schaal. Meng de wortel, doperwten, sperziebonen en mango erdoorheen. 
- 
        Verdeel de yoghurtdressing over de schaal en meng door de mangosalade. Pluk de munt en verdeel over de sla. 
 
 
 
   
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
  
0 reacties