Bak de spekreepjes drie minuten in een koekenpan met wat olijfolie.
Rasp de aardappels en de uien grof boven een kom en doe de eieren erbij. Breng op smaak met flink wat peper en zout en schep de spekreepjes erbij. Meng alles met een lepel door elkaar tot alles goed is gemengd.
Giet een scheutje olijfolie in de koekenpan en schep het aardappelmengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en laat op laag vuur minstens 15 minuten garen met het deksel op de pan. Haal het deksel van de pan en dek af met een groot bord. Houd het bord stevig vast en draai de pan om zodat de rösti op het bord ligt. Schuif de rösti nu weer voorzichtig terug in de pan en laat ook de andere kant nog 10 minuten bakken op laag vuur.
Serveer de rösti met wat fijngehakte bieslook en een frisse salade.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?
0 reacties