Tip: je kunt de hummus circa 3 dagen bewaren in de koelkast.
Hummus met tomaten en basilicum
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Laat de kikkererwten uitlekken op een zeef en spoel ze af onder de kraan. Pel de knoflook en snijd deze grof. Halveer de tomaten en verwijder de zaadlijsten. Pureer alle ingrediƫnten met de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveer met crackers, een broodje of groentestengels.
Tip: je kunt de hummus circa 3 dagen bewaren in de koelkast.
Tip: je kunt de hummus circa 3 dagen bewaren in de koelkast.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties