De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Hummus met tomaten en basilicum

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Hummus met tomaten en basilicum

Bereidingswijze

Laat de kikkererwten uitlekken op een zeef en spoel ze af onder de kraan. Pel de knoflook en snijd deze grof. Halveer de tomaten en verwijder de zaadlijsten. Pureer alle ingrediƫnten met de staafmixer en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveer met crackers, een broodje of groentestengels.

Tip: je kunt de hummus circa 3 dagen bewaren in de koelkast.


Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.