Zalmtartaar
Snijd de zalm in kleine blokjes. Snipper de sjalot en meng met de zalm. Rasp de sinaasappel. Breng op smaak met de olijfolie, sinaasappelrasp en een beetje zout en versgemalen peper.
Smorrebrod-taartjes
Stap 1:
Rasp de mierikswortel en meng door de roomkaas. Schaaf met een kaasschaaf dunne plakken over de lengte van de komkommer. Smeer aan één uiteinde van de plakken een schep van het roomkaasmengsel. Rol de plakken op. Zet de rolletjes rechtop en verdeel daarbovenop wat van de zalmtartaar.
Tip van Rudolph:
Wanneer je de plakken oprolt, is het belangrijk dat je eindigt met de kant van de roomkaas. Dit zorgt er namelijk voor dat het rolletje bij elkaar zal blijven.
Stap 2:
Snijd het roggebrood in dunne plakken. Steek met een uitsteker cirkels uit die wat groter zijn dan rolletjes (ongeveer 5 cm). Zet de rolletjes op de plakken roggebrood.
Opmaak
Snijd de radijzen in kleine reepjes en hak de bieslook en dille in kleine stukjes. Garneer met de zalmeitjes, radijs, bieslook en dille en de eetbare bloemetjes.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT RUDOLPH'S ZOMERTOUR.
Meld je aan en praat mee