De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gewokte pompoennoedels

25 min kooktijd
Gewokte pompoennoedels

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schil de flespompoen en verwijder de pitten. Snijd de pompoen in gelijke reepjes. Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de pompoen circa 5 minuten op hoog vuur. Schil en snijd de bleekselderij in stukjes en bak mee met de pompoen. Voeg een scheutje water toe en laat het water in circa 5 minuten verdampen. Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Voeg de bosuitjes, taugé en de pinda’s toe aan de pompoen en bak circa 5 minuten mee.

Kluts de eieren en roer de ketjap manis en de sojasaus erdoor. Schenk het ei in een pan en laat het ei al roerend stollen.

Verdeel de noedels over borden en schep het roerei erop. Verdeel de pompoen erover en schep het roerei erbij. Serveer de kroepoek ernaast.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker