De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde maiskolf

Perfect voor bij elke zomerse barbecue: knapperige, boterige mais met een frisse twist van limoen. Zoek je er nog een hoofdgerecht bij? Probeer de heerlijk short rib stoof met verse tortilla!

10 min. voorbereidingstijd
10 min. oventijd
5 min. wachttijd
Direct naar recept
Gegrilde maiskolf recept

Een recept van

Ramon Brugman

Ramon Brugman buitenkeuken

"Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas of feta voor extra smaak!"

Bereidingswijze

Geroosterde maiskolf

  1. Smelt de boter. 

  2. Rooster de maiskolven met de schil rondom op de barbecue tot deze zwart begint te worden. Laat kort afkoelen. 

  3. Verwijder de schil en smeer de mais in met de gesmolten boter. 

  4. Rooster de maiskolven rondom op de barbecue totdat ze lichtbruin en gaar zijn. 

  5. Besprenkel met het sap en rasp van de halve limoen.  

  6. Breng voor het serveren op smaak met zout en peper. 

Maak je klaar voor Ramon's Buitenkeuken, een nieuw culiniar feelgood-programma met nieuw 24Kitchen-gezicht Ramon Brugman.

Ramon's Buitenkeuken

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.