Thai Beef Salad
-
Breng een pan water aan de kook. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Breng nog een pan water aan de kook. Blancheer de peultjes voor ongeveer een minuut.
-
Snijd de mango en komkommer in reepjes. Snijd de radijsjes in plakjes.
-
Bestrooi de biefstuk met zout. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 2 á 3 minuten per kant. Laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
-
Meng in een saladekom van het sap van de limoenen, vissaus, sojasaus, suiker en de olijfolie.
-
Meng de geblancheerde peultjes, mango, komkommer en radijsjes door de dressing. Verdeel over een groot bord.
-
Snijd de biefstuk in plakjes. Verdeel over het bord met de salade. Breng op smaak met peper.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en snijd de rode peper in ringetjes.
-
Garneer de salade met de koriander en pepertjes en serveer met de zilvervliesrijst.
1 reactie