- Snijd de fles pompoen in stukken verwijder de pitten.
- Snijd ook de bieten in stukjes, halveer de aardperen, vijzel het korianderzaad en strooi het samen met het komijnpoeder over de groenten.
- Voeg geplette knoflook, takjes rozemarijn en tijm, zout en grof peper aan de groenten toe.
- Leg alles op een bakplaat en schuif het op 190 graden 30 minuten de oven in.
- Schaaf ondertussen de venkel in dunne plakjes. Voeg twee eetlepels balsamico azijn, een theelepel honing, wat zout en zwarte peper aan de venkel toe.
- Kneus de hazelnoten en de rooster in een droge koekenpan.
- Haal de bakplaat uit de oven schep de groenten op een bord brokkel de geiten kaas er overheen en maak af met verse munt en de hazelnoten. Serveer de salade erbij.
geroosterde groenten met geitenkaas en venkelsalade
Deze geroosterde groenten met geitenkaas en venkelsalade zijn onweerstaanbaar lekker. Makkelijk, gezond en perfect voor doordeweeks.
0 reacties