De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde groenten met geitenkaas en venkelsalade

Deze geroosterde groenten met geitenkaas en venkelsalade zijn onweerstaanbaar lekker. Makkelijk, gezond en perfect voor doordeweeks.

30 min kooktijd
Geroosterde groenten met geitenkaas en venkelsalade

Een recept van

Hugo Kennis

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

  1. Snijd de fles pompoen in stukken verwijder de pitten.
  2. Snijd ook de bieten in stukjes, halveer de aardperen, vijzel het korianderzaad en strooi het samen met het komijnpoeder over de groenten.
  3. Voeg geplette knoflook, takjes rozemarijn en tijm, zout en grof peper aan de groenten toe. 
  4. Leg alles op een bakplaat en schuif het op 190 graden 30 minuten de oven in. 
  5. Schaaf ondertussen de venkel in dunne plakjes. Voeg twee eetlepels balsamico azijn, een theelepel honing, wat zout en zwarte peper aan de venkel toe. 
  6. Kneus de hazelnoten en de rooster in een droge koekenpan.
  7. Haal de bakplaat uit de oven schep de groenten op een bord brokkel de geiten kaas er overheen en maak af met verse munt en de hazelnoten. Serveer de salade erbij.

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker