1. Breng een pan water met zout aan de kook. Verwarm de oven voor op 220˚C.
2. Was en snijd de aardappels in stukken. Kook circa 5 minuten in het kokende water. Giet af en laat uitdampen.
3. Maak de bloemkool schoon. Verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken.
4. Doe de bloemkool en aardappels in een grote ovenschaal.
5. Bestrooi met de garam massala, chiliflakes en zout. Besprenkel met olijfolie en meng goed.
6. Rooster de aardappels en bloemkool in de oven in 15-20 minuten mooi bruin. Schep tijdens het roosteren een keer om.
7. Snijd de komkommers in plakjes, bestrooi met iets zout en besprenkel met limoensap.
8. Doe de kokosyoghurt in een kom. Rasp wat limoenschil erboven en pers limoensap naar smaak erboven uit. Breng op smaak met zout en peper.
9. Hak de cashewnoten grof. Snijd de bosuien in fijne ringetjes.
10.Snijd de rode peper in schuine ringen. Snijd of pluk de koriander.
11.Schep de aardappelbloemkoolsalade op de borden of op een grote schaal. Bestrooi met bosui, koriander, rode peper en cashewnoten. Geef de kokosyoghurt en komkommer erbij.
Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten en video's bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag? Of wil je weten welke voorgerechten je bij dit gerecht kan maken? Doe dan hier inspiratie op.
Meld je aan en praat mee