De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gehaktstaaf met zelfgemaakte curry

Liefhebber van gehakt? Dan wil je deze heerlijke gehaktstaaf met curry écht een keer proberen! Perry deelt zijn onweerstaanbare recept.

30 min voorbereidingstijd
25 min kooktijd
Gehaktstaaf

Een recept van

Perry de Man

Perry De Man

Liefhebber van gehakt? Dan wil je deze heerlijke gehaktstaaf met curry écht een keer proberen! Perry deelt zijn onweerstaanbare recept.

Bereidingswijze

Gehaktstaaf 

Stap 1: 
Pel en snipper de sjalotten en knoflook. Bak kort aan in een pan.  

Stap 2: 
Voeg alle ingrediënten toe in de keukenmachine en maal tot een geheel. Maak met behulp van de spuitzak een grote worst en draai deze strak in vershoudfolie. 

Stap 3: 
Breng een pan met water aan de kook. Kook de worst met folie voor circa 20 minuten.  

Stap 4: 
Verhit de olie in de frituurpan tot 175 °C en frituur de gehaktstaaf voor circa 7 minuten.  

Curry-ketchup 

Stap 1: 
Verwarm eens scheut olie in een sauspan op laag vuur. Voeg alle specerijen toe.  

Stap 2: 
Voeg de suiker en azijn toe en meng goed door.  

Stap 3: 
Voeg de ketchup toe aan de sauspan. Meng goed door tot de specerijen goed zijn verdeeld. 

Mayonaise met kaviaar 

Stap 1: 
Splits het ei en bewaar de eidooier.  

Stap 2: 
Voeg de eidooier, mosterd, het sap van een halve citroen en het zout toe aan een maatbeker. Mix met een staafmixer tot een geheel. Voeg dan druppelsgewijs de olie toe.  

Stap 3: 
Serveer de mayonaise met de kaviaar.  

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT GUILTY PLEASURES  

In dit programma biechten bekende Nederlanders waaronder Dan Karaty, Sergio Vyent en Shirma Rouse hun geheime eetgewoontes op aan 24Kitchen-chef Perry de Man en bereiden ze samen een culinaire versie van hun favoriete gerecht. 

 

guilty pleasures

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker