De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aardappelrösti

Een aardappelrösti is ons favoriete Duitse bijgerecht. Ook tijdens de feestdagen mag deze niet ontbreken. Simpel, snel en superlekker!

Aardappel-rosti

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Een aardappelrösti is ons favoriete Duitse bijgerecht. Ook tijdens de feestdagen mag deze niet ontbreken. Simpel, snel en superlekker!

Bereidingswijze

Schil de aardappels en rasp ze met de grove rasp. Knijp het overtollige vocht eruit. Snipper de ui. Hak de peterselie. Voeg de ui, ei, bloem, peterselie en peper en zout toe en meng alles goed door elkaar. Schep het aardappelmengsel in een kom en zet op tafel.  

Voor een rösti schep je een eetlepel aardappelmengsel uit de kom en doe je deze in je gourmetpannetje. Druk hem plat met je lepel. Bak de rösti door regelmatig te keren in circa 4-6 minuten goudbruin en gaar. 

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker