De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

4-seizoenenstamppot

30 min kooktijd
4-seizoenenstamppot

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en halveer de knoflook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Breng de aardappels met de knoflook in een laagje water met een beetje zout aan de kook en kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels af en laat ze uitwasemen.

Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de cherrytomaatjes, geschaafde amandelen en bosuitjes circa 5 minuten. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en zet het vuur uit.

Pureer de aardappels met een pureestamper. Halveer de prei in de lengte, spoel de prei schoon onder de kraan en snijd de prei in dunne halve ringetjes. Scheur de parmaham in stukjes. Roer de prei, Parmaham en een flinke scheut olijfolie extra vierge door de aardappels en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Warm de stamppot goed door. Snijd de Crazy Pea af en roer ze door de aardappels.

Verdeel de stamppot over borden en schep de tomaatjes erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker