1. Lokale keuken

Shirma ontdekt de lokale keuken van Curaçao en gaat langs verschillende plekken. Zo gaat ze langs een markt met allerlei soorten verse groente en fruit, laat ze zich meenemen naar een plek waar vooral locals komen, gaat ze op zoek naar verse vis en maakt ze samen met chef Kris een heerlijk gerecht. 

Markt Curacao

2. Traditionele keuken

Shirma vervolgt haar weg en ontdekt de traditionele keuken van Curaçao. Ze gaat naar een plek wat vroeger een huis was voor tot slaaf gemaakten, gaat langs de hydrofarm van haar broer Ronlé, maakt samen met Daisy Jambo-soep en gaat langs een foodtruck voor een lekkere avond- of nachtsnack

BBQ op het strand

3. De nieuwe Curaçaose keuken

Voor de laatste stop op Curaçao, ontdekt Shirma de nieuwe Curaçaose keuken. Ze gaat langs een plek met een nieuwe generatie landbouwboeren, leert over Aloe Vera, kookt samen met chef Helmi een prachtige maaltijd en geniet van een gevulde kokosnoot op een plek met een bijzonder mooi uitzicht. 

Aloë Vera aan zee

Bonaire & Curaçao x 24Kitchen

De zonnige Caribische eilanden zijn de perfecte plek om te ontsnappen van het druilerige Nederland. Bezoek alle highlights uit Shirma's Caribische Keuken of ga gewoon lekker achterover hangen op één van de zonnige stranden.

Duologo bonaire curacao