Vitello tonato

De Italiaanse surf en turf: een voorgerecht gemaakt van dungesneden kalfsvlees en een saus op basis van tonijn en ansjovis. 15 minuutjes en het staat op tafel.  

Miniatuur

Beef wellington

De ultieme kerstklassieker. Het gerecht kan behoorlijk pittig zijn om te maken, maar als je ons recept netjes opvolgt komt dat helemaal goed. We hebben ook een vega variant! > 

Miniatuur

Pasteitjes met kippenragout

Deze pasteitjes zijn leuk en makkelijk om zelf te maken. Heerlijk om tijdens de feestdagen te serveren!

Miniatuur

Hertenbiefstuk met wildsaus

Een smaakvol hoofdgerecht voor het kerstdiner. Heerlijk in combinatie met een volle rode Chileense wijn.

Miniatuur

Eendenborst met sinaasappelsaus

Een prachtig gerecht voor het winterseizoen. Ideaal om te serveren tijdens kerst!

Miniatuur

Coq au vin

Een zalig Frans gerecht, met gebraden kip, champignons en kruiden in gebonden rodewijnsaus. Serveer met Parijse aardappeltjes, aardappelpuree, pasta of rijst. 

Miniatuur

Kabeljauw uit de oven met champignonsaus

Witvis, met krieltjes en champignonsaus. Heerlijk! En bovendien bijzonder eenvoudig om te maken. Ideaal tegen de kerststress.

Miniatuur

Hertenstoof met pommes amandes

Stoofgerecht van hert met gefrituurde pommes amandes. Of in het Nederlands: aardappelamandelballetjes. 

Miniatuur

Boeuf bourguignon

Nog zo'n stoofgerecht en net als de coq au vin een echte Franse klassieker, deze stoofpot maak je met ribrunderlappen. 

Miniatuur

Drie bereidingen van coquilles Saint-Jacques

Parels van de zee! De coquilles zijn bij uitstek geschikt voor lekkere amuses. 

Miniatuur