Dit wil je weten over de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs

Dit apparaat heeft maar liefst een airfryerfunctie + nog 7 andere kookprogramma’s zoals slowcooken, grillen, bakken en braden. Of je nu zin hebt in een lekkere snack of krokante frites, met dit apparaat heb je weinig tot geen olie nodig waardoor je ook nog eens op een gezondere manier jouw lievelingsmaaltijd kunt maken. Je bent ook nog eens 76% sneller klaar vergeleken met een oven en dat bespaart weer tot 44% aan energie. 

Met zijn royale inhoud van 5,5 liter kun je voor meerdere personen een maaltijd maken, of je bewaart het voor de volgende dag. De binnenpan is vaatwasserbestendig, zodat je daar ook niet meer over na hoeft te denken.

Gepaneerde kip met knoflook

Dit recept is lekker, makkelijk en snel, een goede basic dus. De gepaneerde kip is ideaal voor een doordeweekse dag met een totale bereidingstijd van 45 minuten. Zo heb je een gezond gerecht snel op tafel staan. 

Gepaneerde kip airfryer

Runderstoof met aardappelen

Deze runderstoof laat je lekker garen terwijl jij met twee voeten omhoog op de bank ligt. Ideaal als je een lekker gerecht op tafel wil zetten, maar geen zin hebt om de hele middag met de lepel door de pan te roeren. 

Runderstoof

Curry met kikkererwten en spinazie

Eet je geen vlees of heb je zin in een dagje zonder? Dan is de vegetarische curry zeker wat voor jou! Deze heerlijke curry met kikkererwten en spinazie is een echte smaaksensatie uit de Russell Hobbs Satisfry Multicooker.

curry kikkererwten en spinazie

Cheesecake uit de Multicooker

We horen je al denken cheesecake uit de multicooker? Kan dat?" Jazeker kan dat, en het is nog lekker ook! Met deze cheesecake zet je voor de meest onverwachte bezoeken nog een heerlijke taart neer, megahandig!

cheesecake

Kaneelbroodjes uit de Multicooker

Dit is het perfecte ontbijt op bed, geloof ons! Zodra je alle voorbereidingen hebt getroffen kost het je nog maar één kwartiertje om deze geweldige zoetigheid op te bakken in de Russell Hobbs Satisfry Multicooker. Zo zet je snel en makkelijk een heerlijk ontbijtje op tafel of verras de visite met dit lekkere kaneelbroodje. 

Kaneelbroodjes