Zoete rijstloempia's

Zoete rijstloempia's met fruit

Om een heel klein beetje in de Aziatische sferen te blijven, zetten we deze zoete rijstoempia's op tafel, vrolijk gevuld met vers fruit. Daar worden we, ook in de winter, heel blij van. 

Aardbei crostini

Aardbeien crostini met ricotta

Deze crostini's zijn heel snel gemaakt, zodat je meteen weer terug naar de TV kan en je helemaal niks hoeft te missen. 

erwtensoep en bitterballen

Erwtensoep met bitterballen

Hoe kunnen we onze Hollandse toppers beter aanmoedigen dan met typisch Hollandse hapjes? Erwtensoep en bitterballen mogen natuurlijk niet ontbreken!

buffalo wings

Buffalo wings en blue cheese dip

Wees gewaarschuwd: deze buffalo wings met blue cheese dip zijn zo lekker, dat je mogelijk éven van de wereld bent en niet meer gefocust op die spannende finale rit op TV. Je mist dus misschien hoe Sven Kramer over de finish komt, maar dit lekkere hapje is het zeker waard. 

bietenhummus

Bietenhummus

Altijd leuk: een grote borrelplank met stokbrood en verschillende smeerseltjes. Maak bijvoorbeeld deze vrolijke roze bietenhummus! Ook erg lekker met stukjes wortel, paprika of bleekselderij. 

ppelcrumblekoeken

Appelcrumblekoekjes

Is het koffietijd tijdens die ene spannende wedstrijd? Bak deze lekkere appelcrumblekoeken! En nee, het geeft helemaal niet als je er van de spanning meer dan één opeet. 

Popcorn

Popcorn

Popcorn is de ideale snack voor tijdens de Spelen. En dan niet de standaard zoete of zoute versies, maar popcorn met heerlijke en spannende smaken. Wat dacht je van popcorn met Parmezaanse kaas en rozemarijn? Of ga voor popcorn met chocolade en chilipoeder!