De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Buffalo wings en blue cheese dip

Verwarm de frituurolie tot 180 °C. Snijd de kippenvleugels bij het gebogen stuk los en bestrooi met zout en peper. Wentel ze door de bloem en frituur ze goudbruin en gaar.

Direct naar recept
Buffalo wings en blue cheese dip

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Buffalo wings

Verwarm de frituurolie tot 180 °C.

Snijd de kippenvleugels bij het gebogen stuk los en bestrooi met zout en peper. Wentel ze door de bloem en frituur ze goudbruin en gaar. Doe dit eventueel in meerdere keren zodat de frituurolie op temperatuur blijft.

Pel de knoflook en de ui en snijd ze in grove stukken. Maal de ui en de knoflook met de olie, ketchup, saracha en de rasp en het sap van de limoen in het hakmolentje van de staafmixer tot een gladde saus. Schep de gefrituurde kippenvleugels door de saus en meng ze er goed doorheen.

Blue cheese dip

Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de kaas in stukjes. Meng de mayonaise en crème fraîche met elkaar en roer de kaas en de lente- uitjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schil en snijd de bleekselderij in staafjes. Serveer de bleekselderij en dip bij de Buffalo wings.

Borrelen op z'n Amerikaans doe je met de buffalo wings. Heb je zin in nog meer borrelhapjes? Bekijk hier de lekkerste borrel recepten. 

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.