Ben je benieuwd geworden naar alle (kerst)programma’s die te zien zijn bij 24Kitchen? Kijk dan hier voor de volledige TV-gids!

Jamie’s Italian Christmas

Vers van de pers: de nieuwste kerstspecial van Jamie Oliver! Een uur lang kunnen we tijdens Jamie’s Italian Christmas genieten van de lekkerste kerstrecepten. In deze aflevering reist Jamie af naar het prachtige Aosta dal in Noord-Italië. Terwijl Jamie daar is, deelt hij verschillende feestelijke recepten met een Italiaanse draai. Zo maakt hij bijvoorbeeld een kalkoen met een Italiaanse twist of een klassieke Porchetta.

Op woensdag 20 december om 21:30 kijk je naar Jamie’s Italian Christmas.

Jamie’s Best Ever Christmas

Speciaal voor deze kerstshow heeft Jamie Oliver zijn beste recepten samengebracht, waarmee jij het perfecte, stressvrije kerstdiner kan organiseren. Van eenvoudige en sappige kalkoen tot heerlijke pudding: met de hulp van Jamie en zijn fantastische recepten zet je het ultieme feestmaal op tafel.

Op zaterdag 16 december om 12:00 kijk je naar Jamie’s Best Ever Christmas.

Jamie's Cracking Christmas

Het is tijd om te genieten van de lekkerste gerechten die horen bij het feestseizoen! In deze special laat Jamie ons verschillende epische gerechten zien, zoet en hartig, die hij speciaal heeft gemaakt voor de feestdagen.

Op zaterdag 16 december om 21:30 kijk je naar Jamie's Cracking Christmas.

Miniatuurvoorbeeld

Jamie’s Night Before Christmas

In deze kerstspecial laat Jamie Oliver zien hoe je een heerlijk en stressvrij feestmaal kunt hebben. Soms kan koken voor Kerstmis gezien worden als een grote, culinaire uitdaging, maar met de eenvoudige recepten van Jamie kan iedereen knallen!

Op vrijdag 22 december om 21:30 kijk je naar Jamie Cooks Christmas.

Jamie’s Christmas with Bells on

Jamie Oliver kan ons als geen ander advies geven voor de belangrijkste maaltijd van het jaar: het kerstdiner. In Jamie’s Christmas with Bells on laat Jamie zien hoe je extra kan genieten tijdens Kerstmis, met een verzameling van traditionele klassiekers, naast nieuwe ideeën en een fantastisch feestmaal. Van de turkey Wellington tot mince pie cookies: het komt allemaal aan bod.

Op maandag 18 december om 21:30 kijk je naar Jamie’s Christmas With Bells On.

Jamie’s Family Christmas

Tijdens Jamie’s Family Christmas laat Jamie zien hoe je stressvrije feestdagen kunt hebben en deelt hij tips en tricks voor een relatief goedkoop, maar verrukkelijk kerstmenu.

Op donderdag 14 en vrijdag 15 december kijk je naar Jamie’s Family Christmas.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk hier voor de lekkerste kerstrecepten uit Jamie Oliver's Kerstkookboek!