De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Jamie Oliver programma's

Jamie’s Sugar Rush

In het programma Jamie’s Sugar Rush voert Jamie Oliver campagne voor een gezonde levensstijl. Hij onderzoekt hoe de bijdrage van suiker bijdraagt aan de stijgende mondiale gezondheidsproblemen. Jamie gaat achterhalen hoe suiker in ons alledaagse eten terecht komt zonder dat wij dit realiseren.  

Jamie Cooks Christmas

Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden. Daarbij let Jamie ook op de kosten.

Jamie’s Big Feastival

Of je nou op een festival bent, op een dagtrip naar het strand of aan het barbecueën in de tuin; koken en buiten eten is een fantastische manier om van de zomerzon te genieten. In deze serie laat Jamie zijn favoriete en meest inventieve recepten voor buitenshuis. Tijdens Jamie’s Feastival in Londen, laat hij zien hoe je vis moet roken en een cake maken zonder een oven.

Jamie’s Night Before Christmas

In deze serie laat Jamie Oliver zien hoe je een stressvrij kerstfeest kan hebben. Hij deelt hiervoor zijn beste tips en tricks waarmee je het ultieme kerstdiner kunt organiseren.   

Programma
Jamie Oliver programma's

Chefs

Jamie Oliver

Miniatuur