Miljuschka’s Street Food Vietnam

In Miljuschka’s Street Food Vietnam neemt Miljuschka je mee door de streken van Vietnam, aan de hand van de lekkerste Vietnamese gerechten. Van bánh mì  tot bún mắm; dit boek wil je hebben!

Koop het boek bij de (digitale) boekhandel voor €20.

Miniatuurvoorbeeld

Wokking Lekker

In Wokking Lekker laat Danny zien wat je allemaal met een wok kunt maken! Aan de hand van uiteenlopende gerechten (variërend van standaardmaaltjes tot toetjes) en tips & tricks loodst Danny je door de wijde wereld van wokken.

Koop het boek bij de (digitale) boekhandel voor €16,50.

Miniatuurvoorbeeld

De Brabander Bakt

Hidde de Brabander laat in De Brabander Bakt zien dat iedereen kan bakken. Van echte klassiekers tot gerechten waar hij een eigen draai aan geeft; het komt allemaal aan bod. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken: Classics, Desserts, Sweets en Specials. Op deze manier heeft elk hoofdstuk een eigen focus en in elk hoofdstuk gaat Hidde met of voor iemand aan de slag. 

Koop het boek bij de (digitale) boekhandel voor €20.

Miniatuurvoorbeeld

Zoete Spruiten

Er is niets zo leuk als met je hele gezin genieten van een heerlijk, zelf gekookt maaltje. maar waar de meeste kinderen denken in de 4 P's, zijn er nog zoveel meer smaken, gerechten en bereidingen om van te genieten. Ook voor de kleintjes! In Zoete Spruiten geeft Roberta Pagnier tips, handvatten en recepten om zelfs de kleinste spruiten te laten genieten van elk gerecht.

Koop het boek bij de (digitale) boekhandel voor €17,99.

Miniatuurvoorbeeld