1. Gegrilde gamba's met romescosaus

We trappen af met een klassieker: gegrilde gamba's. Alsof dat nog niet genoeg was maken we daar een romescosaus bij. Kans op een culinair feestje? 110%

Miniatuur

2. Pittige Indiase gamba's met raita

Indiase garnalen in een frisse yoghurtsaus met avocado. Héér-lijk. Meer woorden gaan we er niet aan vuil maken. 

Miniatuur

3. Caribische garnalenspies

Iets anders proberen? Leg dan pittige caribische garnalenspiesen op de barbecue. Je bent geheid de barbecueheld van de avond. 

Miniatuur

4. Zuid-Franse garnalen

Wat Fransen van garnalen weten? Verrassend veel! Giet wat pastis in de pan en flamberen maar. Zo krijg je Zuid-Franse garnalen met een lichte anijs smaak.

Miniatuur

5. Sticky mangogarnalen

Uit de koker van niemand minder dan Jamie Oliver: sticky mangogarnalen. 5 ingrediënten, één heerlijk gambagerecht

Miniatuur