Franse macarons

We beginnen meteen met een heerlijke zoete snack die je niet wilt missen, macarons. Deze macarons zijn gevuld met een vleugje aardbeien en roomkaascrème, echte cheesecake macarons.

Cheesecake-Macarons

Spaanse tapas

Bij Spanje hoort natuurlijk een echte Tapas-borrelplank. Geen zorgen je hoeft niet alle gerechtjes zelf te bedenken, chef Rudolph heeft deze al helemaal voor je samengesteld in zijn recept. Vind je een hele plank teveel moeite? Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om één van de kleine gerechtjes te maken.

Altijd feest! Tapas borrelplank

Duitse pretzels

Pretzels, iedereen is wel bekend met deze Duitse broodsnack. Met dit recept maak je zelf de ambachtelijke hartige krakeling om lekker van te snacken tijdens de spannende finale.

Pretzels

Engelse fish and chips

Het Verenigd Koninkrijk mag dit jaar het Eurovisiesongfestival hosten en staat natuurlijk bekend om fish and chips. Wij hebben het recept waar je net even een stapje verder mee gaat, een heerlijke visburger met chips van de BBQ. Traditionele fish and chips maar dan net even anders.

visburger

Italiaanse pizzettes

Wie aan Italië denkt, denkt aan.... Pizza! Italië is natuurlijk hét thuisland van dit overheerlijke gerecht en dat konden we niet achterwege laten. We hebben gekozen voor deze heerlijke mini-pizza's, oftewel pizzettes. De perfecte snack!

Pizzettes

Portugese koekjes

Biscoitos is de officiële naam van deze Portugese koekjes. Ze zijn superlekker en ook nog eens erg makkelijk om te maken. Probeer het nu met het recept van Rudolph.

Biscoitos

Zwitserse kaasfondue

De kaasfondue is het meest geliefde gerecht van Zwitserland. Inmiddels zijn we hier in Nederland ook volop fan van dit gerecht en is het ook niet meer weg te denken tijdens de feestdagen. Maak een feest van het Eurovisiesongfestival met dit heerlijke recept.

Miniatuur

Zweedse kaneelbroodjes

Dit jaar stuurt Zweden een oude bekende naar het Eurovisiesongfestival, Loreen. En zo delen wij ook een oud en bekend recept. Zweedse kaneelbroodjes om precies te zijn. Met deze broodjes verover je de harten van al je gasten. 

kaneelbroodjes

Oostenrijkse kasnudeln

De regio Kärnten in Oostenrijk staat bekend om een geweldig gerecht genaamd Kasnudeln. Deze goddelijke deegflapjes zijn een echte delicatesse in Oostenrijk, zeker het proberen waard.

kaasnoodles

Nederlandse worstenbroodjes

Alhoewel Nederland niet zal optreden in de finale mogen we ons kikkerlandje natuurlijk niet vergeten. Een heerlijk worstenbroodje hoort er tijdens het Eurovisiesongfestival ook gewoon bij. Met dit recept geven we je zelfs drie verschillende opties: de klassieker, een Indische variant en een vegetarische optie. 

worstenbroodjes