Spaanse traybake
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verwijder het vel van de chorizo en snijd de chorizo in blokjes.Pel en snijd de uien in grove stukken. Snijd de citroen in achten. Ris de rozemarijn en snijd de naaldjes fijn. Was de aardappels en snijd in vieren. Meng in een grote kom de chorizo, ui, citroen, rozemarijn, kippenvleugels, aardappels en een flinke scheut olie. Bestrooi met een beetje zout en peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Schud af en toe om.
Salade
Meng in een grote kom de olijfolie en azijn. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Giet de artisjokharten af. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in repen. Snijd de olijven in ringen. Meng de, artisjokharten, gegrilde paprika, olijven en veldsla door de dressing.
Meld je aan en praat mee